Kleuradvies

Kleuradvies bij Bogerman

Een goed gekozen kleur verrijkt de woning, maar het maken van de juiste keuze kan soms behoorlijk lastig zijn. Daarom zijn wij u graag van dienst met onze kennis en advies, om samen de juiste kleur en verf keuze te maken.

Ingrid Bogerman kleurkundige & kleurstylist

Ingrid Bogerman heeft haar opleiding gevolgd bij de Nederlandse Kleurenschool en is gediplomeerd Kleurkundige & Kleurstylist. Zij is geregistreerd bij de Beroepsorganisatie van Nederlandse Kleurspecialisten. Ingrid kan u helpen om de juiste kleurkeuze te maken die bij u en uw interieur past.

Zij is iedere dag aanwezig in de winkel maar wilt u in alle rust advies, maak dan een afspraak voor in de avonduren. Zij doet het graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk ons assortiment op onze webshop of laat je inspireren en adviseren in onze winkel.

Bekijk de webshopBezoek onze winkel

Kleuradvies

Je hebt voor je interieur een kleur in gedachten. Of je hebt totaal geen idee welke kleur het beste past? Wij helpen je graag in je keuze. Heeft u al eens aan behang gedacht? Met behang geef je een ruimte een geheel eigen unieke sfeer.

Voor een goed advies is het handig om foto’s mee te nemen of een plattegrond van de ruimte. Op die manier komen we samen tot een advies op maat.

Laat je inspireren

In onze speciaalzaak kun je je laten inspireren door sfeerbeelden en combinaties uit het inspiratieboek uiteraard met het daarbij behorende professionele advies. We hebben stalen beschikbaar, die u mee kunt nemen om thuis te bepalen of de kleur in uw interieur past.

Bezoek onze winkel
Schilderen
Behangen
Glas zetten