Behang

Behang bij Bogerman

Behang is een prima middel om uw interieur de uitstraling te geven die u wenst. Of het nu gaat om trendy, sfeervol, klassiek, kleurrijk, sober, ingetogen of uitbundig: Bogerman levert het allemaal! Er is behang voor iedereen en voor elk budget.

Om het juiste behang te kiezen, kunt u geheel vrijblijvend onze behangboeken mee naar huis nemen. In deze boeken vindt u stalen van verschillende soorten behang. Deze kunt u thuis op uw gemak eens goed bekijken. Wanneer u besluit uw behang bij ons aan te schaffen, dan kunt u gratis gebruik maken van een van onze behangtafels. Verder informeren wij u graag over welk soort behangplaksel u het beste kunt gebruiken.

Bezoek onze winkel

Onze webshop

In onze webwinkel kunt u op uw gemak een gedeelte van ons behang online bekijken. Uiteraard bent u altijd welkom in onze winkel voor een uitgebreidere collectie behang. Wij kunnen u dan tevens voorzien van het juiste advies.

Neem vrijblijvend een kijkje in onze webwinkel en ervaar het gemak van online behang.

Bekijk de webshop

Behang merken

U vindt bij ons o.a. de volgende behangmerken: Arte, Casadeco, Caselio, Dutch Wallcoverings, Esta Home,  Eijffinger, HookedOnWalls, KEK Amsterdam, Little Greene, Noordwand, OnsZelf, Rebel Walls, Studio Ditte.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk ons assortiment op onze webshop of laat je inspireren en adviseren in onze winkel.

Bekijk de webshopBezoek onze winkel

Little Greene behang

Little Greene heeft een unieke behangcollectie die mooi aansluit op de verf van Little Greene. Bij elke behangsoort zijn er combinaties van kleuren uit de Little Greene verfcollectie.

Little Greene produceert deze prachtige behangcollecties met behulp van gespecialiseerde en traditionele drukwerkmethodes. Als partner van English Heritage en National Trust beschermen en promoten zij het historische Engeland op het gebied van kleuronderzoek en restauratiewerkzaamheden. Zowel de verfkleuren als de behangcollecties van Little Greene zitten bordenvol geschiedenis. Elk behangpatroon heeft een mooi verhaal te vertellen.

Een Little Greene behangstaal kunt u gratis aanvragen.

Eijffinger

In de uitgebreide behangcollectie van Eijffinger is voor iedereen wat moois te vinden. Van Natural Wallcoverings een collectie met mooie natuurlijke materialen, de weelderige bloemen uit de collectie Masterpiece tot het modern grafische uit de collectie Bold

Ook het bekende en ontzettend vrolijke behang van PIP komt uit de behangcollectie van Eijffinger. Omdat wij Premium Dealer zijn van Eijffinger hebben wij alle collectieboeken in onze winkel.

ARTE & HookedOnWalls

ARTE & HookedOnWalls zijn vooraanstaande merken in de wereld van behang met een rijke geschiedenis in hoogwaardige muurbekleding. ARTE staat bekend om zijn verfijnde ontwerpen en innovatieve texturen, terwijl HookedOnWalls een eigentijdse esthetiek combineert met gebruiksgemak.

Beide merken bieden uitgebreide behangcollecties aan die elke ruimte transformeren. Ontdek beide collecties in onze webshop en laat je inspireren.

Laat je inspireren

In onze speciaalzaak kun je je laten inspireren door sfeerbeelden en combinaties uit het inspiratieboek uiteraard met het daarbij behorende professionele advies. We hebben stalen beschikbaar, die u mee kunt nemen om thuis te bepalen of de kleur in uw interieur past.

Bezoek onze winkel
Schilderen
Behangen
Glas zetten