Verf

Verf bij Bogerman

Wij adviseren u graag over onze verven en kleuren. Met ons ruime assortiment hebben wij voor een ieder wat wils. Ervaar zelf bij ons in de winkel welke kleur en verf het beste bij u past!

Bekijk de webshop

Little Greene

Little Greene is een authentieke Engelse verf met een kleurenpalet van maar liefst 216 tinten! Alle Little Greene kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en worden op onze eigen originele Little Greene verfmengmachine gemengd en uit eigen voorraad geleverd. Een kleurenkaart van Little Greene is gratis af te halen in onze winkel.

Histor/HistorONE

Histor is een van de bekendste merken op de doe het zelf markt. Histor heeft een uitgebreide collectie aan kleuren en voor iedere toepassing is er een juist product. HistorONE is dé exclusieve verflijn van Histor en exclusief voor dé speciaalzaken. HistorONE heeft een complete eigen kleurlijn, maar is ook te mengen in alle kleuren uit de Histor kleurenwand. Te mengen in verschillende glansgraden, van extra mat tot hoogglans.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk ons assortiment op onze webshop of laat je inspireren en adviseren in onze winkel.

Bekijk de webshopBezoek onze winkel
home-collection-L’Authentique

L’Authentique

L’Authentique is een prachtige kwaliteitsverf lakken en krijt- en kalkverven. Alle kleuren van L’Authentique worden op onze eigen L’Authentique mengmachine gemengd en uit eigen voorraad geleverd. Bestellingen kunt u heel eenvoudig doen via onze webshop of kom bij ons langs voor goed advies over het gebruik van de krijt- en kalkverven. Wij doen het graag!

Betonlook

Betonlook verf van L’Authentique bestaat uit 14 kleuren, die eenvoudig zelf zijn aan te brengen. Geschikt voor muren om deze een decoratieve betonlook afwerking te geven. In onze winkel zijn er A5 kleurstalen beschikbaar en helpen wij u graag met goed advies hoe de betonlook te verwerken.

Sigma

Sigma hoort bij onze grote collectie aan professionele vakverven, wij zijn dan ook een Sigma Select Shop! Sigma kan voor alle toepassingen gebruikt worden voor zowel binnen als buiten. Met Sigma verf bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit verf op de Nederlandse markt. Alle Sigmaverven kunnen we op onze mengmachine maken in de kleur die u wenst. Kom bij ons langs voor een passend advies.

Sikkens

Ook voor de Sikkens vakverven kunt u bij ons terecht en laten mengen op onze Sikkens gecertificeerde mengmachine. Zowel voor de binnen als de buitenkwaliteit, met Sikkens bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit. Kom bij ons langs, wij helpen u graag.

Laat je inspireren

In onze speciaalzaak kun je je laten inspireren door sfeerbeelden en combinaties uit het inspiratieboek uiteraard met het daarbij behorende professionele advies. We hebben stalen beschikbaar, die u mee kunt nemen om thuis te bepalen of de kleur in uw interieur past.

Bezoek onze winkel
Schilderen
Behangen
Glas zetten