Over ons

Welkom bij Bogerman

Klanten vanuit de gehele regio komen naar ons familiebedrijf. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van een passend advies: zowel op het gebied van onze diensten als van onze producten. Ons deskundig team bestaat niet alleen uit vakmensen met goede kennis van zaken; zij hebben ook enorme passie voor hun werk. Wij helpen u graag!

Geschiedenis

Ons bedrijf is in 1882 opgestart door Anton Bogerman in Hazerswoude- Dorp.

Tegenwoordig is ons werkgebied zeer breed. We verzorgen het onderhoud van verschillende soorten bouwprojecten; zowel van bestaande- als van nieuwbouwprojecten.

Onze specialisatie ligt op het gebied van traditioneel, ambachtelijk schilderwerk. Wilt u meer informatie?
Dan kunt u ons natuurlijk bellen of mailen via de pagina “contact”: uiteraard geheel vrijblijvend. U kunt ook eens langskomen in onze winkel.

Schilderen

Op zoek naar de oplossing voor een probleem? Door onze jarenlange ervaring kunnen we u voorzien van een deskundig advies. Uw bezit verdient de aandacht van Bogerman. Geen tijd, energie of zin om zelf aan de slag te gaan? Dan staan wij voor u klaar met onze vakschilders; zij geven uw opdracht extra glans!

Zorgvuldig uitgevoerd buitenschilderwerk is belangrijk, het zorgt voor een goede bescherming van uw houtwerk en een lange levensduur van uw woning of bedrijfspand.

Uiteraard geldt dit ook voor uw binnenschilderwerk. Uw kozijnen en deuren, maar ook voor uw plafonds en wanden. Met de juiste producten tot een mooi eindresultaat!

Bogerman werkt voor verschillende soorten opdrachtgevers. Niet alleen bedrijven of aannemers, ook particulieren en bijvoorbeeld Verenigingen van Eigenaren kunnen bij ons terecht.

Glaszetten

Een nieuwe ruit plaatsen in een nieuwbouwproject of een huidige ruit vervangen in een bestaande woning? Wij adviseren u graag over het isoleren van de woning en welke glassoort geschikt is.

Van isolatieglas (HR++),  gelaagd glas tot facet- en draadglas, wij helpen u graag!

Behangen

Wij verzorgen behangwerk voor alle soorten opdrachtgevers, van woningen tot bedrijfspanden. Door onze jarenlange ervaring met verschillende soorten behang kunt u met al uw behangwerk bij ons terecht.

Ook het nu zo populaire renovlies behoort tot onze werkzaamheden.

Verschillende opdrachten

Wij hebben een ruime ervaring met verschillende opdrachten; schilderwerk na nieuwbouw, verbouw of renovatie. Traditioneel ambachtelijk schilderwerk. Specialistische schilderwerk: bijvoorbeeld Keimen van buitengevels. Glaswerkzaamheden. Behangen. En het verzorgen van meerjarig onderhoudscontract.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk ons assortiment op onze webshop of laat je inspireren en adviseren in onze winkel.

Bekijk de webshopBezoek onze winkel

OnderhoudNL Garantie

Schildersbedrijf Bogerman is een OnderhoudNL Garantie erkend bedrijf. OnderhoudNL Garantie is het keurmerk voor schilders, behangers, glaszetters en onderhoudsbedrijven.

Als een erkend OnderhoudNL schildersbedrijf werken wij volgens de kwaliteitsnormen van de OnderhoudNL garantieregeling. Deze unieke regeling biedt u optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Betrokken partner

Wij steunen lokale verenigingen en zijn onder andere actief als lid van de Business Club van Voetbalvereniging Hazerswoudse Boys.

Hazerswoudse Boys Business Club